Tilaa uutiskirje! »

Viikko 34


Uutiset by sebastian.ostman@sasongogott.fi, 25.08.2022
Viikon 34 uutisia, tarjouksia ja muuta tärkeetä asiaa:

Tarjoukset:
Loppuviikon tarjouksena erä savusiikaa ja savunieriää hintaan 14,90€/kg! Tuotteita rajallisesti joten kannattaa hakea nopeasti!

Lounas:
Viikon 34 loppuviikon lounaita ovat tykätyt burgerimme sekä perjantaina (26.8.) klo 11-15, että poikkeuksellisesti myös lauantaina (27.8) klo 11-15! 

Säsong o Gott burgeri koostuu noin 180g naudanlihapihvistä (meillä tehty ja jauhettu), mangalitzan kyljestä, chipotlemajoneesia, marinoitua punasipulia, suolakurkkua sekä jääsalaattia. Hinta 10€.

Haukiburger koostuu noin 150g haukipihvistä, hölskykurkkua, tillikastiketta, limeaiolia, marinoitua punasipulia sekä jääsalaattia. Hinta 10€.

Muita lounaita ja valmiita herkkuja on perjantaina talon salaatti valitsemalla päätäytteellä. Salaatin hinta on 8,50€ yhdellä täytteellä, 10,50€ kahdella ja 12,50€ kolmella. Täytteiksi voi valita lämminsavulohen, kylmäsavulohen tai talon katkarapuskagenin! Suosionsa takia tämä on meillä nyt jokapäiväinen vakiotuote. Eli aina saatavilla!

Tuotteet: 
Uutuustuotteita tällä viikolla on puna- ja mustaherukat. Lisäksi saimme vihdoin uuden erän kauan odotettuja Sjundby jäätelöitä! Perjantaina Pikkalasta saapuu maissia! 

Muuta:
Uutiskirjeet ovat nyt startanneet ja niitä tulee noin kerran viikossa ja harvemmin jos ei ole mitään asiaa :) eli turhaan ei häiritä valeuutisilla! Tilaathan omasi täältä.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Viikko 36

Tässäpä hieman Säsong o Gotin viikkokuulumisia, tietoa tuotteista ja valikoimasta!Lounas:- Perjantaina ja lauantaina grilli on taas kuuma klo 11-15 välisenä aikana! - Vaihtoehtoina viimeviikon uusi tuttavuus lohiburgeri sekä jo klassikoksi muodostunut SoG-burger!Kummankin saa myö...

Viikko 35

Tässäpä sinulle näppärästi tämän viikon SoG-uutiset! Tarjoukset:Tällä viikolla savunieriä (joka viime kampanjassa vietiin käsistä) tarjoushintaan 14,90€/kg! Tarjous voimassa niin kauan kun tuotetta riittää. Lounas:Torstain lounaaksi olisi tarjolla pizzaa ala ravintola Sarfvik. Va...

Lähiruokaa sesongeittain

Kauppamme ajatus piilee siinä, että tuotteita pyöritellään sesonkien mukaan. Emme siis ole vain sesonkien mukaan auki, kuten monesti on kyselty vaan tuotteet ja valikoima vaihtelee vahvasti sen mukaan, mikä juuri nyt on satokausituote, sesongissa tai muuten vaan pop. Tästä esimer...