Tilaa joulun herkut ennakkoon »

Viikko 34


Uutiset by sebastian.ostman@sasongogott.fi, 25.08.2022
Viikon 34 uutisia, tarjouksia ja muuta tärkeetä asiaa:

Tarjoukset:
Loppuviikon tarjouksena erä savusiikaa ja savunieriää hintaan 14,90€/kg! Tuotteita rajallisesti joten kannattaa hakea nopeasti!

Lounas:
Viikon 34 loppuviikon lounaita ovat tykätyt burgerimme sekä perjantaina (26.8.) klo 11-15, että poikkeuksellisesti myös lauantaina (27.8) klo 11-15! 

Säsong o Gott burgeri koostuu noin 180g naudanlihapihvistä (meillä tehty ja jauhettu), mangalitzan kyljestä, chipotlemajoneesia, marinoitua punasipulia, suolakurkkua sekä jääsalaattia. Hinta 10€.

Haukiburger koostuu noin 150g haukipihvistä, hölskykurkkua, tillikastiketta, limeaiolia, marinoitua punasipulia sekä jääsalaattia. Hinta 10€.

Muita lounaita ja valmiita herkkuja on perjantaina talon salaatti valitsemalla päätäytteellä. Salaatin hinta on 8,50€ yhdellä täytteellä, 10,50€ kahdella ja 12,50€ kolmella. Täytteiksi voi valita lämminsavulohen, kylmäsavulohen tai talon katkarapuskagenin! Suosionsa takia tämä on meillä nyt jokapäiväinen vakiotuote. Eli aina saatavilla!

Tuotteet: 
Uutuustuotteita tällä viikolla on puna- ja mustaherukat. Lisäksi saimme vihdoin uuden erän kauan odotettuja Sjundby jäätelöitä! Perjantaina Pikkalasta saapuu maissia! 

Muuta:
Uutiskirjeet ovat nyt startanneet ja niitä tulee noin kerran viikossa ja harvemmin jos ei ole mitään asiaa :) eli turhaan ei häiritä valeuutisilla! Tilaathan omasi täältä.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Halloween Säsong o Gotilla

Halloween on nurkan takana ja tässä muutama siihenkin liittyvä jutska:Tarjoukset:Mörköjen ja kummitusten kunniaksi perjantaina ja lauantaina KAIKKI TISKIN LIHAT VÄHINTÄÄN -10%! Kyllä! Eli hirvi, peura ja nauta! Karitsa -20%! Tarjous voimassa siis 28.-29.10.Lounas:Parhaiten tiedon...

Viikko 36

Tässäpä hieman Säsong o Gotin viikkokuulumisia, tietoa tuotteista ja valikoimasta!Lounas:- Perjantaina ja lauantaina grilli on taas kuuma klo 11-15 välisenä aikana! - Vaihtoehtoina viimeviikon uusi tuttavuus lohiburgeri sekä jo klassikoksi muodostunut SoG-burger!Kummankin saa myö...

Viikko 35

Tässäpä sinulle näppärästi tämän viikon SoG-uutiset! Tarjoukset:Tällä viikolla savunieriä (joka viime kampanjassa vietiin käsistä) tarjoushintaan 14,90€/kg! Tarjous voimassa niin kauan kun tuotetta riittää. Lounas:Torstain lounaaksi olisi tarjolla pizzaa ala ravintola Sarfvik. Va...