Tilaa joulun herkut ennakkoon »

Viikko 36


Uutiset by sebastian.ostman@sasongogott.fi, 08.09.2022
Tässäpä hieman Säsong o Gotin viikkokuulumisia, tietoa tuotteista ja valikoimasta!

Lounas:

- Perjantaina ja lauantaina grilli on taas kuuma klo 11-15 välisenä aikana! 

- Vaihtoehtoina viimeviikon uusi tuttavuus lohiburgeri sekä jo klassikoksi muodostunut SoG-burger!

Kummankin saa myös gluteenittomana!
- Talon salaattia löytyy joka päivä valitsemalla päätäytteellä. 


Liha ja Kalatiski:

- Loppuviikon kalatiski on hyvin valmispainoitteinen! Eli nyt hemmotellaan heitä, jotka haluavat päästä astetta helpommalla.

- Kalatiskistä löytyy seuraavaa: loimulohi (34,90€/kg), lämminsavulohi (34,90€/kg), kylmäsavulohi (49,90€/kg) graavilohi (49,90€/kg), savusiika (29,90€/kg), savuahven (19,90€/kg), savunieriä (35,90€/kg), katkarapuskagen (34,90€/kg), lohiviettelys (29,90€/kg), chilikatkarapusalaatti (29,90€/kg)

- Lihapuolelta löytyy vaikka mitä herkkuja viikonlopuksi, grillikauden lopetuksen kunniaksi kuten esimerkiksi naudan filevartaita (8,90€/kpl), possun/mangalitzavartaita (6,90€/kpl), possun tomahawkia (16,95€/kg), possun grillikylkeä (11,40€/kg), possun kyljystä (12,90€/kg), mangalitzan kassleria (39,95€/kg), naudan entrecotea (39,90€/kg) (jonka uusi erä näyttää muuten ihan törkeän hyvältä) ja paljon muuta! 


Tuotteet:

- Koska burgerimme ovat kovin tykäyttyjä, päätimme asiakkaiden toiveesta myydä myös täysin valmiita burgerisettejä jotka on itsevalmistettavia. 

- Setti sisältää kaiken mitä SoG-burgereihimme kuuluu, sekä tarkat ohjeet priimojen burgereiden valmistukseen. Setti sisältää ainekset 4 burgerille ja hintaa sillä on 35€. Setin voi tilata esimerkiksi verkkosivujemme kautta tai huikata siitä somesta. Laitamme kaiken valmiiksi kassiin ja sen voi noutaa suoraan mukaan kaupalta!

- Kaurahiutaleet ovat olleet haasteellisia toimittajillemme viime aikoina mutta nyt saatiin juuri infoa, että taas saadaan! Isot määrät on jo tilattu eli tuota pikaan saadaan taas jokaiselle puurot porisemaan!

- Vaihdoimme kananmunatuottajan toiseen saatavuusvaikeuksien vuoksi. Uusi erä saapuikin jo tänään ja munat tulevat vastedes Hornan vapaa possu ja muna tilalta.
Munat saattavat olla entuudestaan tuttuja rekoista ja itse nappasimmekin tämän toimittajan mukaan kuviolihin Siuntion rekosta viime viikolla. 


Muuta:

- Lounasetumaksutapoja tuntuu olevan enemmän kun mitä ymmärrykseemme mahtuu, mutta parhaan mukaan lisäämme niitä joukkoon aina asiakkaiden toiveesta.
Tällä hetkellä toimivia ovat e-passi, Edenred, Smartum ja kohta pian Eazybreak (käsittelyssä). 

- Muistutamme vielä tilausmahdollisuudesta kauppaamme. Monet ovatkin tämän jo hienosti oivaltaneet. Eli meidän kautta saat helposti tilattua myös hieman erikoisemmat tuotteet, joita voi olla vaikea saada muualta. Kauttamme on toistaiseksi tilattu esimerkiksi: naudan verta, potkaa, härän häntää, kateenkorvaa, sisäelimiä, nahkaa, luita, mangalitzan brisket, marjoja, vihanneksia, kakkuja, äyriäisiä, rapuja ja paljon muuta! Eli rohkeasti vaan kysymään ja me teemme parhaamme sen löytämiseksi!

- Tilaa uutiskirjeemme niin saat tämän saman infon suoraan sähköpostiisi, etkä missaa mitään :) 

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Halloween Säsong o Gotilla

Halloween on nurkan takana ja tässä muutama siihenkin liittyvä jutska:Tarjoukset:Mörköjen ja kummitusten kunniaksi perjantaina ja lauantaina KAIKKI TISKIN LIHAT VÄHINTÄÄN -10%! Kyllä! Eli hirvi, peura ja nauta! Karitsa -20%! Tarjous voimassa siis 28.-29.10.Lounas:Parhaiten tiedon...

Viikko 35

Tässäpä sinulle näppärästi tämän viikon SoG-uutiset! Tarjoukset:Tällä viikolla savunieriä (joka viime kampanjassa vietiin käsistä) tarjoushintaan 14,90€/kg! Tarjous voimassa niin kauan kun tuotetta riittää. Lounas:Torstain lounaaksi olisi tarjolla pizzaa ala ravintola Sarfvik. Va...

Viikko 34

Viikon 34 uutisia, tarjouksia ja muuta tärkeetä asiaa:Tarjoukset:Loppuviikon tarjouksena erä savusiikaa ja savunieriää hintaan 14,90€/kg! Tuotteita rajallisesti joten kannattaa hakea nopeasti!Lounas:Viikon 34 loppuviikon lounaita ovat tykätyt burgerimme sekä perjantaina (26.8.) k...